Start 2 Stay Fit
De personal training en gezondheidsstudio in Westervoort.

Start 2 Stay fit Totaal Body Plan

Bij het Start 2 Stay Fit lifestyle programma Totaal Body Plan draait alles om jou! Je krijgt het hele traject persoonlijke begeleiding van een deskundige personal trainer en wanneer nodig een sportfysiotherapeut**.

Samen gaan wij aan de slag om jouw doelstellingen te behalen en je krijgt daarvoor van ons 100% slagingsgarantie***, kortom bij het niet behalen van je doelstelling gaan we kosteloos door tot de doelstellingen zijn bereikt.

De volgende 3 pijlers zijn van belang:

1. Training

Je traint elke week met jouw personal trainer in de studio. Iedere week word je uitgedaagd en krijg je intensieve oefeningen om zo alles uit de training te halen. Tevens ontvang je een persoonlijk op maat gemaakt fitness programma voor thuis die je met je eigen persoonlijke fitness elastieken gaat volgen. Met deze elastieken, die in jouw bezit blijven, heb je extra train momenten en je kunt trainen in je eigen tijd en omgeving. Super eenvoudig, effectief en je bespaart een hoop tijd!

2. Voeding

Iedere week heb je een ‘weegmoment' tijdens de training in de studio. Aan de hand van je gewicht, dagindeling en trainingsintensiteit stelt jouw coach een persoonlijk voedingsadvies voor jou samen. Tijdens het Totaal Body Plan programma leer je alles over een gezonde lifestyle en gezonde voeding, je krijg dus kennis in een lifestyle waar je voor de rest van je leven wat aan hebt. Tevens kan het hele gezin mee eten met jouw voedingsschema en profiteert direct mee van jouw gezonde lifestyle.

3. Coaching

Tijdens het programma word je niet alleen in de studio gecoacht maar ook daar buiten. Je zult oplossingsgericht gaan denken en je zult straks elke situatie aankunnen. Door de trainingen, de coaching en de gezonde voeding word je sterker, fitter en slanker waardoor je beter in je vel gaat zitten en minder stress ervaart.

Wacht niet langer en ervaar ook; gewichtsverlies, minder lichamelijke klachten, sterker, fitter, gezonde en lekkere voeding,   minder stress en meer zelfvertrouwen.

Vraag snel een proefles aan en laat middels een offerte een prijsopgave maken. Wacht niet langer en start met een nieuwe en gezonde lifestyle.

** vergoedingen dienen deels te gaan via de (aanvullende) verzekering. Indien er geen vergoedingsmogelijkheden zijn, komen de kosten van dit consult bovenop de abonnementsprijs.

*** 100% slagingsgarantie is alleen van toepassing wanneer de deelnemer niet meer dan 10% trainingsverzuim heeft en zich aantoonbaar voor 90% aan het voedingsplan en coachingsplan heeft gehouden.

Wanneer u een contact aanvraag heeft gedaan met een Microsoft mail account (hotmail, live, outlook of me.com) vergeet dan niet regelmatig uw spambox te bekijken. Antwoorden komen bij deze email providers regelmatig in de spambox terecht.