Start 2 Stay Fit
De personal training en gezondheidsstudio in Westervoort.

Afvallen en Leefstijl.

Als je bij ons het afvalprogramma volgt ontvang je wekelijks een individueel voedingsadvies afgestemd op jouw lichaam en situatie. Dat houdt in dat er wordt gekeken naar de energiebehoefte van jouw lichaam (op basis van jouw ruststofwisseling), naar de intensiteit van jouw werk én het aantal uren dat je sport. Een uniek voedingsadvies en beweegadvies voor jou op maat gemaakt!

Het voedingsadvies van Start 2 Stay Fit is gezond, gevarieerd, regelmatig en voldoende en gebaseerd op de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. Ons programma is geen dieet, maar het leert jou hoe je gezond eet. Een eetpatroon dat past bij jouw lichaam en dat je vol kunt houden, doordat je lekker en verantwoord eet, maar zeker geen honger lijdt.

Het Start 2 Stay Fit voedingsadvies en beweegadvies ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies van 0,5 tot 1 kilo per week. Het hele gezin kan mee eten en daarnaast leer je tijdens het programma meer over voeding en hoe je balans creëert tussen jouw nieuwe eet- en beweegpatroon.
Start 2 Stay Fit geeft begeleiding op onze locatie De Nieuwhof in Westervoort. Tegen een meerprijs is begeleiding aan huis ook mogelijk, lekker veilig en in je eigen omgeving.